Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ


Όποιος έχει έστω και ελάχιστη νοημοσύνη πρέπει να έχει αντιληφθεί τα επικίνδυνα και ανθελληνικά παιχνίδια εις βάρος της Θράκης μας. Πλήθος προκλητικών ενεργειών έχουν καταστήσει σαφές ότι η πρόθεση της Τουρκίας είναι να δημιουργήσει τετελεσμένα στην περιοχή, διεκδικώντας κομμάτι της αρχαίας Ελληνικής γης με πρόφαση ότι υπάρχει εκεί και δραστηριοποιείται τουρκική μειονότητα.

Μέσα από πιέσεις και προπαγάνδα αλλά ακόμα και με μεθόδους τρομοκρατικές, οι τούρκοι μέσω του ύπουλου και προδοτικού προξενείου προσπαθούν να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο και την εξουσία στην περιοχή των Πομακοχωριών δημιουργώντας συνεχώς επεισόδια που αποδεικνύουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Οι Πομάκοι, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, Έλληνες όμως στο αίμα και στην καταγωγή, βομβαρδίζονται ανηλεώς από γεννήσεως σχετικά με την υποτιθέμενη τουρκική καταγωγή τους. Σε συνέχεια αυτής της παραπληροφόρησης αφήνονται χωρίς ουσιαστική ελληνική παιδεία και αντ΄αυτού παροτρύνονται να εγκαταλείψουν τις πομακικές και ελληνικές τους παραδόσεις και συνήθειες και ουσιαστικά να γενιτσαροποιηθούν..

Φυσικά οι τούρκοι γνωρίζουν τι κάνουν. Το θέμα όμως είναι αν υπάρχει έστω και ένας κερατάς σε αυτή τη χώρα που να αντιλαμβάνεται τα βρώμικα σχέδια τους. Γιατί αν είναι γνωστά στον πολιτικό κόσμο και αυτός δεν αντιδρά τότε πρόκειται ξεκάθαρα για στυγνή προδοσία, την ίδια στιγμή που όλοι κόπτονται περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και λοιπών κοινωνικών αδικιών και αφήνουν τον εχθρό να διοργανώνει την πέμπτη φάλαγγα εντός των τειχών μας.

Ακόμη ένα επεισόδιο που αποδεικνύει τα προλεγόμενα είναι αυτό που έλαβε χώρα μόλις στις 8 Ιουνίου και δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις κάποιων Νεογενίτσαρων και τις ορέξεις τους για την περιοχή. Ο Δήμος Μυκής, καθαρά πομακικός, καταγγέλει ομόφωνα το τοπικό κανάλι διότι εξέπεμψε δελτίο ειδήσεων στην πομακική διάλεκτο. Σύμφωνα με τους προδότες εξουσιαστές του Δήμου, αυτό προσβάλει και δημιουργεί προβλήματα στην ενταύθα μειονότητα και με ψήφισμα του ζήτησε από το κανάλι να μεταδίδει το δελτίο ειδήσεων… στην τουρκική γλώσσα. Πλήρης εκτουρκισμός δηλαδή και με την σφραγίδα του ελληνικού κράτους. Πού είναι ένας επίσημος φορέας για να επέμβει; Πού είναι οι αντιρατσιστικές ΜΚΟ να καταγγείλουν τον ολοφάνερο ρατσισμό εναντίον Ελλήνων πολιτών; Όλοι άφαντοι και ο λόγος προφανής. Είναι πολύ μικροί για να μπορέσουν να τα βάλουν με τους «γείτονες». Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να διοργανώσουν καμιά φιέστα πολυπολιτισμού επιχορηγούμενοι χοντρά για να παραπλανούν τον λαό.

Πριν 10 χρόνια ένας συμφοιτητής μου Πομάκος μου είχε εμπιστευτεί με κάποια ανησυχία για αυτά που θα αποκάλυπτε: «Δεν μπορείς να φανταστείς φίλε τι παίζεται στην Θράκη. Θα τα δεις στα επόμενα χρόνια πιο καθαρά. Η Ελλάδα φροντίζει ώστε να μην νιώθουμε Έλληνες και η Τουρκία κάνει το παν για να νιώσουμε τούρκοι. Υπήρξαν στιγμές όταν ήμουν παιδί που δεν καταλάβαινα που ανήκει το χωριό που έμενα. Τώρα όμως ξέρω. Όλα αυτά δεν ήταν παρά μια προσπάθεια να με κάνουν να νιώσω ανεπιθύμητος μέσα στην ίδια μου την πατρίδα. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν πέσει στην παγίδα που μας έχουν στήσει και μιλάν για μειονότητα. Όμως ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε και ποια είναι η Ιστορία μας και μόνο αυτό αρκεί για να μην χάσουμε κάθε ελπίδα..»

Οι ίδιοι οι Πομάκοι που διέπονται από Ελληνική συνείδηση καταγγέλουν τις προσπάθειες εκτουρκισμού τους, μέσα από σελίδες του δικτυακού τόπου και με άλλα μέσα ,καταβάλλοντας προσπάθειες να κάνουν γνωστό στην κοινή γνώμη το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Θράκη μας.

Εμείς δεν έχουμε παρά να σταθούμε στο πλευρό τους. Γιατί η γνώση και η πληροφόρηση είναι όπλο στα χέρια μας.

Αλήθεια, γνωρίζουν όλοι αυτοί που μιλούν περί «μειονότητας» ότι η Τουρκία ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τους «εν Ελλάδι μειονοτικούς πληθυσμούς της» επειδή είναι ένα καλό εφαλτήριο για να εγείρει εδαφικές και όχι μόνο αξιώσεις εναντίον μας; Γνωρίζουν οι ίδιοι οι «νεογενίτσαροι» ότι η αγαπημένη τους τουρκιά αναγνωρίζει τους Πομάκους ως μη τουρκικούς μουσουλμανικούς πληθυσμούς και συνεπώς τους αναγνωρίζει τα ίδια δικαιώματα με τους χριστιανικούς πληθυσμούς επειδή τους θεωρεί μειονότητα μέσα στα εδάφη της; Με απλά λόγια για την Τουρκία ο Πομάκος είναι μη τούρκος εκεί αλλά εδώ είναι τουρκική μειονότητα.. Δύο μέτρα και δυο σταθμά ή παιχνίδι με τις λέξεις; Όπως και να έχει η Χρυσή Αυγή δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τη Θράκη έρμαιο στις ορέξεις του κάθε πράκτορα.

Να το έχουν καλά στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι οι άγρυπνοι φρουροί του Ελληνισμού έχουν στραμμένο το βλέμμα πάνω τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου