Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ


Η κοινωνία μας είναι ηθικά κατά κύριο λόγο βαρύτατα ασθενής. Μάς διοικούν κενοί συναισθηματικά τύποι που επικαλούνται λογιστικές αλχημείες και οικονομικές συμφωνίες με τις οποίες φορτώσανε έναν ολόκληρο λαό. Συμφωνίες που αντιστοιχούν στις παρανομίες και τις συναλλαγές των γραικύλων πολιτικάντηδων με τούς σιωνιστές τοκογλύφους προκειμένου να ικανοποιήσουν οι προδότες την ματαιοδοξία τους για χρήμα και εξουσία.
Το πολιτικό σύστημα τής χώρας μας αποτελείται από ανθρώπους που κατατάσσονται στους ανεπάγγελτους, στους απαίδευτους και τούς εθνομηδενιστές. Πρόκειται για άχρωμους ιδεολογικά μα και εθνικά πολιτικάντηδες. Δεν γνωρίζουν τον Ελληνισμό και τις Αρχές του. Δεν έχουν καμία επαφή με τις Λαϊκές και Φυλετικές μας Παραδόσεις. Είναι διαστρεβλωτές τής Ελληνικής Ιστορίας και δεν έχουν κανένα απολύτως όραμα, καμία απολύτως φιλοδοξία για την πρόοδο τού τόπου μας. Απλώς υπακούουν τον νεοταξισμό κι αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν.
Στην πραγματικότητα λοιπόν δεν έχουμε κράτος Ελλήνων, αλλά ένα προτεκτοράτο στην διάθεση τής μισελληνικής παγκοσμιοποίησης και των εκάστοτε ισχυρών της. Μίμους αλαλάζοντες για πολυφυλετικά μορφώματα από τούς σοσιαλφιλελεύθερους και για διεθνιστές ανέστιους και άπιστους από τούς μαρξιστές, κράμα που επιφυλάσσεται για να φτιάξει από την μια πλευρά μια νέα αστική τάξη και να διχάσει την εργατική τάξη από την άλλη. Δύο όψεις τού ιδίου νομίσματος που στρέφονται κατά τού Έθνους μας και τού Λαϊκού Εθνικισμού μας.
Απόδειξη τρανή για την κοινωνία σάπιων και ανελλήνιστων στην ηθική και τον πατριωτισμό αποτελούν οι πρόσφατοι χρηματισμοί για την ανάδειξη τού επόμενου προεδρικού ανδρείκελου τής αστικής δημοκρατίας τους. Άφθονες οι καταγγελίες και σαφής η ύπαρξη οπτικοακουστικού υλικού για την προσφορά διευκολύνσεων δανεικών και συμβολαίων προκειμένου να μην φτάσουμε στις εκλογές και μιλήσει ο ελληνικός λαός. Αυτά βέβαια βγαίνουν στο φως αφού δεν σχετίζονται με τούς απροσκύνητους Εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής πλην των γνωστών λυγισμένων. Όταν όμως ο πρωθυπουργός και οι σφουγκοκωλάριοί του ζητάνε την άνευ στοιχείων δίωξη των Εθνικιστών, τότε η δημοκρατική στρούγκα και οι θεσμοί της βουβαίνονται.
Φτάσαμε να δούμε απροσχημάτιστα τον πρωθυπουργεύοντα να θέτει τις προϋποθέσεις και τις προτεραιότητες που τού λέγει ο Εμποράκος των Εθνών με τρόπο τέτοιο ώστε να μην αμφιβάλλει πλέον κανείς για το ξεπούλημα τού ελληνικού λαού και την διάλυση τού εθνικού μας κράτους, πλην των βολεμένων. Θέλουν λοιπόν άπαντες οι «συνταγματικοί» να γίνει πρώτα η «διαπραγμάτευση» με τούς διεθνείς τοκογλύφους, η εκχώρηση δηλαδή τού έσχατου ελληνικού λίθου σ’ αυτούς, μετά η αναθεώρηση τού Συντάγματος για την διαιώνιση τής προδοτοκρατίας και τής σιωνιστικής δικτατορίας και η σύμπτυξη κατόπιν ΟΛΩΝ των ανικάνων τής ψευτοδημοκρατίας κατά των Ικανών τής Εθνικιστικής Αριστοκρατίας.
Κατά συνέπεια η αλήθεια είναι πλέον φανερή και ο δρόμος ανοικτός. Λαϊκός Εθνικισμός των Αληθινών Ελλήνων Εναντίον ΟΛΩΝ των Ανθελλήνων. Θέλουμε Κράτος Ισχυρών Ελλήνων. Κράτος που να ζει, να αναπνέει για τούς Έλληνες και να υπηρετεί τούς Έλληνες. Κράτος που να δικαιολογεί τόσο τον ορισμό και την έννοια τής φυλετικής δυνάμεως των Ελλήνων όσο και την αποστολή υπερασπίσεως τής εθνικής και θρησκευτικής μας ταυτότητος. Στον δρόμο τής λαϊκής ευημερίας και τής πρωτοκαθεδρίας τού Ελληνικού Έθνους μέσα στην οικουμένη.
Ο δρόμος των Ελλήνων περνάει μέσα από την κοινωνική δικαιοσύνη, την συλλογική εργατικότητα και φιλοδοξία, την αλύγιστη πίστη των Ελλήνων στα Ιδανικά τής Φυλής. Χρειαζόμαστε μια πλέρια αυτοκάθαρση σε όλα τα επίπεδα τής ελληνικής κοινωνίας, από τα λαϊκά στρώματα έως όλες τις βαθμίδες τής εξουσίας. Την ενότητα των Ελλήνων και τον σχηματισμό μιας και αδιαίρετης τάξεως πολιτών, αυτήν την τάξη των φιλόπονων και των μαχητών τού Ελληνισμού μας. Αυτή η Τάξη είναι οι Δίκαιοι Έλληνες. Και Άρχοντες των Ελλήνων οι δικοί τους εκλεκτοί, οι Άριστοι στις δεξιότητες, το ήθος και την ελληνικότητα.
Δεν νοείται να αποκαλείται η οχλοκρατία και η τρομοκρατία των νεοταξιτών δημοκρατία. Δεν γίνεται να κάμουν κουμάντο οι ολιγάρχες που διαστρεβλώνουν την αλήθεια προκειμένου να βάλουν ολάκερο τον ελληνικό λαό μέσα σε μια ξενοκίνητη στενωπό και σε μια ξενοκαθοδηγούμενη κάλπη. Οι διαβουλεύσεις τού Σώματος των Ελλήνων γίνονται άμεσα και δίχως μεσάζοντες. Το Κράτος οφείλει να είναι Εργατικό, Λαϊκό και Εθνικό. Να φροντίζει τα δίκαια τού λαού και να δίδει όραμα στην Φυλετική Κοινότητα, αποκλείοντας τούς πλαστούς προστάτες καπιταλισμού και μαρξισμού. Μια Εθνική Στέγη για όλους τούς Έλληνες σε μια Μεγάλη Ελλάδα.
Αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε βαρύ έργο και καθήκον. Αντιλαμβανόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε μπροστά μας ανθρωπιστές τάχα και δημοκράτες γυρολόγους και εντολείς τής παγκοσμιοποίησης. Αλλά θα ανταποκριθούμε στο χρέος προς την Ελληνική Ράτσα, διότι πολύ απλά θα χαλάσουμε μια για πάντα τούς χαλαστήδες τής Ελλάδος και τής Ορθοδοξίας.
Δίχως έλεος και οίκτο, βιολογική κάθαρση τής Ιερής Γης τού Φωτός. Χτίσιμο των τειχών τής Πατρίδος και ανακατασκευή των χώρων παραγωγικότητας. Πλήρης απελευθέρωση Πατρίδος και ελληνικού λαού, όπως στον καιρό που σηκώναμε γιαταγάνι για λευτεριά, προκοπή και κοσμοκρατορία.
Λαός, Στρατός και Λαϊκός Εθνικισμός, μια μεγάλη και σφιχτά δεμένη αγκαλιά. Με όρθιο ανάστημα και εντιμότητα. Με ηθικό ακμαιότατο και αντοχή ατελείωτη. Με αγάπη και προσήλωση στον Θεό και τούς Έλληνες, στον Πατέρα και τα Αδέρφια Μας. Κοιτάμε τον Ήλιο τής Ελληνικής Δικαιοσύνης και τον χαιρετούμε με το δεξί χέρι, λιτά, δωρικά και ελληνικά. Λιγότερα λόγια, επαναστατική διάθεση, περισσότερα έργα, Ισχυρή, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

1 σχόλιο: